ᴥ The Prince Man Diary !!
Disclaimer.



Diary About Links


Hai I'am Sidek Fadhil or my nickname cidek . I'am 16 year old . Stay at Perak . Nice to meet you !

MusicBox.

Cody Simpson
Summer Shade 

Status :D

Win the Debate ! Happy ? Of Course La !XD

Contact Me !.

Phone : 017-4384934
E-mail : c_deq97@yahoo.com

Credits.

The template by Mrs Yaya.
Full template Transformation by Cidek

Powered by Blogger.com.


Buddyz Forever After.

Keep Contact.




The Debate Judgement Day ! ♥


 Assalamulaikum
And a very gud night to all the honest judgest and all the silent reader . Astarfirullahhalazim . terbawak-bawak pulak pak cik script deabate tdi >,< . Firstly , ak nk ucap thanx , trimas , khamsamida dan laen2 kpd most Great Teacher , Nor Amimah binti Shuib tu gamba kat bawah yg pakai bju biru tu ( actually hijau tpi Edit punye pasal ) Membantu kami dalam pertandingan ni , walaupun pertandingan ni kecik bgi org lain , tpi bgi kami ianya suatu yg sangat besar n bermakna . thanx a lot kat teacher sbb byak mmbantu dalam membetul kan ayat mat salih tetonggeng kami ni jdi ayat yg betui . 


Beside that tk lupe kat krew ThetaVanger kite Datin Dalila , Prof Cheng Man , Cikgu Lyene . dan lain-lain budax kelas 4 theta sbb bagi sokongan kat kiteorang , ( kalo korang perasan kertas yg Lyne pegang tu ade tetulis ( Umi , Cidek , Mama , FIGHTING !!) ade lgi yg lain , ( Sidek jgn nervous ) dan so on .

antare spanduk2 tu ni mmg ak tegelak " Sidek Tradisionally " ( sebab ? waktu debate tu ak nk sebut tradisional . last2 ayat laen yg keluo . ) 

And tk lupe jugak kat mereka , cikgu2 praktikal Cikgu Nasrullah , Cikgu Elina ( EL je fames skit ) , Cikgu Wani n cikgu2 yg lain . Ni smue Cikgu Nasrullah punye pasal . sbb dea smue cikgu praktikal mai tengok debate ni . but that was Awesoomme ! XD thank you cikgu2 sekalian . ( ayat indon . Haha ) .

Last person , ak khas kan perenggan ni utk dia , Teacher Raja Zamila . teacher ni merupakan salah seorang penaik semangat ak untuk debate ni . dia tulang belakang ak selain dari teacher Amimah . Dgn mengunakan Formulanye isi peluru sebelum beperang . isi point sbelum bedebat . Awesome ! ♥ thanx a lot teacher for the moral support .