ᴥ The Prince Man Diary !!
Disclaimer.



Diary About Links


Hai I'am Sidek Fadhil or my nickname cidek . I'am 16 year old . Stay at Perak . Nice to meet you !

MusicBox.

Cody Simpson
Summer Shade 

Status :D

Win the Debate ! Happy ? Of Course La !XD

Contact Me !.

Phone : 017-4384934
E-mail : c_deq97@yahoo.com

Credits.

The template by Mrs Yaya.
Full template Transformation by Cidek

Powered by Blogger.com.


Buddyz Forever After.

Keep Contact.




Self-esteem ! ♥


Assalamulaikum . Muahh ! kiss skit :-* Haha ! .
Adakah anda tahu apakah itu self-esteem ? Tidak ! . Tak mengapa . Meh ak terangkan skit . Self-esteem ni dalam bahase orang poteh . bahase melayu nye , Harga diri . Ape yang menyebabkan ak bincangkan pasal hal ni ? Actually tdi waktu Bahase Inggris , teacher ak bgi Assignment . Dalam assignment tu ade article tentang Self-esteem . Apabile ak bace article tu , segale yg tertulis kat article tu memang ade kene mengene dengan dilema yg ak hadapi tahun ni . 


macam gambar kat atas , memang ye ak menghadapi low self-esteem . That really hurt ! . 
Pernah anda rase ? Kalo ye , kita sahabat ! Haha . kalo dikot kan article ni symptomps nye :

" they tend to be critical of one self
 memang betul , ak memang suke kritik diri sendiri . then sebab tu la ak ni ade penyakit low self-esteem ni . 

"they are unable to make decision"
lagi sekali , article ni memang betul . ak memang susah nak buat keputusan . sebab ak takut untuk menerima cacat cela daripade keputusan ak . 

"have an excessive desire to please everyone , even if it mean making me unhappy "
maksudnya , dye ak buat orang ketawe walaupun dye rase tak seronok . Ak lebih suke tengok org happy dari ak , ak memag tk boleh tengok orang lain susah . ak nk je tolong . tapi nak buat macam mane kalo dah org lain tk hargai , simpan je la dlam hati .


rasenya jdi kucing lgi best dari jadi manusie . Haaa !  Ni Semua dugaan Allah SWT .

kbai . Assalamulaikum !